Tuesday, November 23, 2010

Saya pergi scuba diving

Best gila lah pergi sana. masa nak masuk dalam air awfa rasa nervous sangat. lepas tu dah masuk dalam air rasa susah gila nak bernafas. asyik nak naik atas je. nasib baik abang yang pegang awfa tu baik. masa dalam air awfa nampak banyak sangat ikan dengan coral. cantik sangat :) awfa ada dalam air selama 30 minit je. tapi awfa suka sangat scuba diving. rasa macam nak pergi lagi. hehe. lepas tu bila dah naik boat awfa sejuk gila. awfa straight pergi dengan mama abah awfa lepas tu sambung snorkeling pulak. ada ikan jerung! tapi ikan jerung tu tak gigit orang. awfa buat sand castle dan bagi ikan makan.




Awfa happy sangat! ok bye.

8 comments:

AISHA SAAD said...

best lahhh.
nest time pi invite me too yeah! hahaha.

neway, happy blogging keyh?

atikah khadir said...

hello awfa :)

nurulfaridah said...

Bestnyerr ;)

said...

Hi awfa ! Sorry sangat, hari ni aimann busy. Hehe, but i told myself i just have to see your blog because i promised you :) Ooh bestnya scuba diving ! Sini in brunei ada, but kak aimann takut nak try. And since awfa dah try and cakap best, nanti i'll try jugak lah ! Hee, anyway, you have a lovely blog sweetie ;) Keep it up !

Awfa Amanie said...

Terima kasih :)

falina fleena yusof said...

untungnye dpt g scuba diving.
akak tak smpat !
btw, happy holiday ! :)

Izatie said...
This comment has been removed by a blog administrator.
Awfa Amanie said...

Falina, aaah best sangat!! :)